Fence lock.JPG
BensonMediumRes_8472_2226px.jpg
Sink_2500px.jpg
IMG_8441.jpg
nightinside.jpg
IMG_3373.jpg
Fence lock.JPG

Fairview Fences


Creative reuse of redwood, cedar and even salvaged roadsigns to give the alley side of the house some privacy, a little less ‘browsing’ by alley pickers and certainly, some distinction.  The design melds with a bike garage with sliding doors and a green roof. 

SCROLL DOWN

Fairview Fences


Creative reuse of redwood, cedar and even salvaged roadsigns to give the alley side of the house some privacy, a little less ‘browsing’ by alley pickers and certainly, some distinction.  The design melds with a bike garage with sliding doors and a green roof. 

BensonMediumRes_8472_2226px.jpg

REcording Studio


Studied acoustics to make a soundproof recording studio at the alley garage.  Features: Acoustic walls, Asymmetrical space, Passive southern solar orientation,  In-floor heat.  The acoustic properties require the engineer to add in their own background noise; and it doesn’t disturb it’s dense Saint Paul neighborhood.

REcording Studio


Studied acoustics to make a soundproof recording studio at the alley garage.  Features: Acoustic walls, Asymmetrical space, Passive southern solar orientation,  In-floor heat.  The acoustic properties require the engineer to add in their own background noise; and it doesn’t disturb it’s dense Saint Paul neighborhood.

Sink_2500px.jpg

Daniel Court


Kitchen overhaul for a busy family.  Oriented the kitchen to the dining room, took down cabinetry for better connection to the dining room-family spaces.  Built with an Ikea palette and black countertop.  Cabinetry concealed in stud spaces for more storage.

Daniel Court


Kitchen overhaul for a busy family.  Oriented the kitchen to the dining room, took down cabinetry for better connection to the dining room-family spaces.  Built with an Ikea palette and black countertop.  Cabinetry concealed in stud spaces for more storage.

Kitchen overhaul for a busy family.  Oriented the kitchen to the dining room, took down cabinetry for better connection to the dining room-family spaces.  Built with an Ikea palette and black countertop.  Cabinetry concealed in stud spaces for more storage.

IMG_8441.jpg

Pondhouse


Set back from the client’s rural pond, a colorful block is the shelter to summer swimming and winter skating.  The decking is a series of folded planes that lead from the beach to the stage of the wide open porch.  This porch frames views out, whether you’re inside the glass area or sitting outside on the stage.  And it does become a stage for family productions.  Bold complementary colors speak to the clients’ eclectic modern art tastes.  A large custom pivoting door is the main entry when the screen curtain is drawn.  The pre-fab portions were designed and built while working with Alchemy-weeHouse

Pondhouse


Set back from the client’s rural pond, a colorful block is the shelter to summer swimming and winter skating.  The decking is a series of folded planes that lead from the beach to the stage of the wide open porch.  This porch frames views out, whether you’re inside the glass area or sitting outside on the stage.  And it does become a stage for family productions.  Bold complementary colors speak to the clients’ eclectic modern art tastes.  A large custom pivoting door is the main entry when the screen curtain is drawn.  The pre-fab portions were designed and built while working with Alchemy-weeHouse

nightinside.jpg

Marfa


A luxury outpost in the Chihuahuan desert of West Texas outside the striking modern design town of Marfa.  The tiny house is self contained, and features a private view of this open expanse.  It is a worn looking horizontal shape that grows up out of a rustic and wild country.  An AIA Minnesota Honor Award winner installed while working with Alchemy-weeHouse

Marfa


A luxury outpost in the Chihuahuan desert of West Texas outside the striking modern design town of Marfa.  The tiny house is self contained, and features a private view of this open expanse.  It is a worn looking horizontal shape that grows up out of a rustic and wild country.  An AIA Minnesota Honor Award winner installed while working with Alchemy-weeHouse

IMG_3373.jpg

MPLS AirBNB


This prject represents a desire to reclaim basement spaces for an apartment & Airbnb dwelling.  It's a self sustaining space with large bathroom, kitchen with outside access, and plenty of storage.  Bedroom and bath are arranged on a private, underground side.  With doors open, interior spaces are connected to private outdoor gardens & patios.  A small space with rewarding result. 

Rent at: MPLS airbnb

MPLS AirBNB


This prject represents a desire to reclaim basement spaces for an apartment & Airbnb dwelling.  It's a self sustaining space with large bathroom, kitchen with outside access, and plenty of storage.  Bedroom and bath are arranged on a private, underground side.  With doors open, interior spaces are connected to private outdoor gardens & patios.  A small space with rewarding result. 

Rent at: MPLS airbnb